Непромокаема постелка за къмпинг, палатка или пикник

Новo Непромокаема постелка за къмпинг, палатка или пикник

Непромокаема постелка за къмпинг, палатка или пикник

размери на постелката за палатка 150 х 180 см.


    Непромокаема тънка постелка за къмпинг с много приложения. Постелете я в палатката си и слагайки отгоре спален чувал или одеала, ще бъдете изолирни от терена под Вас. Може да я използвате дори ако предпочитате удобството на матрака в палатката. Полагайки постелката под него, ще го защитите допълнително от остри ръбове и предмети под палатката, които може да го спукат. 

    Чудесен вариант и като одеало за пикник. Непромокаемият му слой ще Ви предпази от мократа повърхност дори да е валяло по-рано. Незадържащият вода горен слой на одеалото се почиства лесно, дори ако излеете храна или напитка върху него. Лесно се сгъва и е лека. Прибира се в PVC чанта за удобно пренасяне.


Размери разгъната: 150 х 180 см.

Размери сгъната: 26 х 18 х 4 см

Постелката се предлага в различни разцветки. Ако желаете да изпратим точно определена, посочете в коментар и при наличност ще се съобразим. При непосочен цвят в коментар, се изпраща на случаен принцип. С поръчката на одеалото се съгласявате, че цветовете могат да варират и последващи рекламации за цветове не се приемат.

Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. 

Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM

Напишете мнение

Вход

  Добави в браузъра 

БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0882022448  или  ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЧАТА

♦  Бърза доставка  ♦  Безплатен преглед и тест  ♦  Плащане с наложен платеж

  • Код на продукта : 301066059
  • Наличност : В наличност
  • 19,06лв.
  • Свързани категории:
  •      
  • Дата на промяна:
 

Тагове: постелка за пикник, постелка за палатка, постелка за къмпинг, одеало за пикник, непромокаема постелка, непромокаемо оделао, непромокаема постелка за къмпинг