Условия за връщане на стоки

Условия за връщане на стоки

Според закона за защита на потребителите имате право до 14 дни да върнете закупената стока на търговеца, стига да е във вида в който сте я получили, т.е. да не е увредена нито стоката, нито нейната опаковка. Сайта podobro.com се задължава да спазва това условие ! 
Важи само за стоки закупени онлайн, чрез сайта podobro.com!
Всички транспортни разходи по връщане на стоката са за сметка на клиента, освен в случаите, когато търговеца от който е закупена не реши изрично да поеме доставката вместо Вас.
Не се възстановяват суми за стоки с нарушен търговски вид !!!
!!! ВАЖНО !!! Рекламации за счупени и неработещи стоки се приемат само при прегледана стока при доставката. Всички наши пратки се изпращат с преглед и застраховка за чупливост. Ние изпробваме всички артикуи преди да ги изпратим. Не носим отговорност за повредена стока при транспорт. (Ще Ви съдействаме максимално при нужда от рекламация към куриерската фирма, но ако не сте отворили пратката в момента на получаването, застраовката отпада.)
При доставка: имате право на 15 мин. преглед и тест независимо дали доставката е до офис или до адрес. Вие следва да пожелаете да упражните това право от куриера, дори и той да не Ви предложи сам. 
За стоките с батерии: Ние изпробваме всички стоки предавително като ги оставяме във вид достъпен за пробване и от Вас - без да са необходими отверки. Батерии може да поръчате при нас или да сложите Ваши - като в този вариант трябва да сте подготвени, за да може да изпробвате продукта.
За надуваемите стоки: Рекламации на надуваеми стоки се приемат само при установен фабричен дефект (разлепен шев; неработещ клапан), установен в срок от 14 дни от покупката. Спукани продукти поради неправилна употреба не подлежат на връщане. Поради естеството на продуктите, клиента следва да не позволява да имат съприкосновение с остри предмети.