Информация за нас

PODOBRO.COM - Един по-добър онлайн магазин

 

 

PODOBRO.COM е интернет магазин за оригинални подаръци, игри за деца и възрастни, къмпинг принадлежности и много други интересни артикули на винаги най-добрите цени. Убедете се сами в това !!!

Това което ни отличава от другите онлайн магазини са разнообразните, нестандартни и рядко срещани стоки на най-добрите цени. За нас най-важното е коректното отношение към нашите клиенти и партньори.

За да стимулираме, Вас - нашите клиенти, периодично пускаме стоки на промоциални цени без конкуренция, като безплатната доставка до дома ви не отпада дори и за стоките с намалени цени. Следете и се възползвайте от големите намаления достигащи понякога до - 70% от стойността на стоката.

Наши оферти на промоционални цени и условия можете да откриете и в най-популярните сайтове за групово пазаруване, които са наши партньори и гаранти за винаги най-атрактивните предложения без конкуренция на пазара. в сайтовете за колетивно пазаруване офертите ни са с отстъпки между 50 % и 70 % от стойността на предлаганите от нас продукти. 

Следете всички текущи промоции и оферти и на нашата фейсбук страница -  PODOBRO.COM - Един по-добър сайт

Ако искате да печелите от нашите продукти без да правите каквато и да е инвестиция запознайте с нашата Афилиейт партньорска програма и започнете да печелите веднага.

 

Забавлявайте с нашите продукти и не забравяйте да споделите с приятели това което ви е харесало